Sistem saati: Cum Tem 04, 2008 9:22 pm

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 5 ileti ] 
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: LOST
İletiTarih: Sal Mar 25, 2008 10:47 pm 
Kullanıcı avatarı

Resim

NİSAN' DA TNT DE ...

Televizyon tarihinin tartışmasız en ilgi çekici dizisi. Gerçek bir fenomen. Bir uçak kazasından kurtulan 48 kişi, onlara ev sahipliği yapan ıssız bir adada sağ kalmanın yolunu arıyor.

---------------------------------

Oyuncular:

Matthew Fox, Josh Holloway, Evangeline Lilly Televizyon tarihinin tartışmasız en ilgi çekici dizisi. Gerçek bir fenomen. Bir uçak kazasından kurtulan 48 kişi, onlara ev sahipliği yapan ıssız bir adada sağ kalmanın yolunu arıyor. Birbirlerine hem arkadaş, hem aile, hem düşman, hem de yabancı olan bu insanlar acımasız doğa koşullarıyla hep birlikte mücadele etmek zorunda. “Lost, TNT'de Türk izleyicisiyle hem orjinal hem de Türkçe dublajlı olarak buluşacak."

---------------------------------

Profile bak  

Yeni Sayfa 1
 Ä°leti baÅŸlığı: Re: LOST
İletiTarih: Sal Mar 25, 2008 11:28 pm 
Kullanıcı avatarı

Çok sözü ediliyor.Merak ettim iyice.Sağol fatma.

Profile bak  

İletiTarih: Çar Mar 26, 2008 7:13 pm 

Kesinlikle izlenilmesi gereken bir dizi. :)

Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 27, 2008 11:03 am 

cnbc-e'de yayınlanan bu diziyi hiç seyretmedim. seyredermiyim bilmiyorum. bir öngörüm var o yüzden bu kadar güncel ve ünlü olan bu diziye soğuk kalıyorum. popüler kültürün külliyen tukaka olduğunu savunacak değilim ama, bütün cafcaflı tanımlamalara ve tanıtımlara rağmen "online" internet oyunlarından farklı olduklarını düşünmüyorum. hepsinin amacı "global dünyanın" "global düşünce tarzını" oluşturmak. elbette çekici yanları vardır. elbette görsel efektleriyle veya senaryosunun ilginçliğiyle bir şeyler veriliyor gösterilecektir. gösterilecektir o kadar.

şimdi bu diziyi aydın doğan'ın yeni kanalı tnt yayınlayacakmış. bunun için yerel vericilerden cnntürk'ü kaldırdılar. uydu anteni olmayanlar artık cnntürk'ü seyredemiyecek. alayı vala ile kurdukları cnntürk frekanslarında cnntürk'ten önce ne vardı biliyormusunuz? eko tv.

eko tv kral tv'den farklı olarak daha kentli bir müzik kanalıydı. ilk zamanlarındaki kanalD'nin milliyet gazetesi görünümlü kültürünün uzantısıydı.

eko tv ve cnntürk'te hiç değilse bir iş üretiliyordu ve o işi üretenler vardı. müzik programları yapımcıları veya haberciler gibi örneğin.. tnt amerikan dizi ve sinemalarını yayınlayacak sadece. bunu yapan ntv'nin 2. kanalı cnbc-e'yi çökertmek amacını güdüyor birde. bu durum aydın doğan'ın tekelleşme hırsının rakip kabul etmezliğinin göstergesi olmakla kalmıyor, ülkemin ihtiyacı olan kültür tv'lerini göz ardı edip toplumu nasıl yabancılaştırdığınında göstergesi oluyor. HEPİNİZE İYİ LOST İZLEMELER!!

Profile bak  

İletiTarih: Cum Nis 04, 2008 8:22 pm 
Kullanıcı avatarı

7 Nisan pazartesi / 21.15' te. Türkçe dublaj ilk 2 bölüm halinde TNT de...

Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 5 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Git: