Sistem saati: Cmt Tem 05, 2008 10:36 pm

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 4 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Konser. (Türkülerin Sesi) 16 Mayıs Cuma
İletiTarih: Pts Nis 21, 2008 1:44 pm 

Merhaba...

Gelenekselleşen "Türkülerin Sesi" Konserimizin bir yenisinin daha duyurusunu yapmanın heyecanını yaşıyoruz..

Tüm dostlarımızı bekliyoruz.

Tarih: 16 Mayıs 2008

Saat: 20.30

Yer: Kadıköy Halk Eğitim Merkezi

İrtibat Tel: 0216 488 28 93

Ayla Karacan Müzik Merkezi

Resim

En son ironi tarafından, Sal May 13, 2008 7:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 değişiklik yapıldı.

Profile bak  

Yeni Sayfa 1
 İleti başlığı: Re: Konser. (Türkülerin Sesi) 16 Mayıs Cuma
İletiTarih: Sal Nis 22, 2008 8:04 am 
Kullanıcı avatarı

İstanbul' da yaşayanlar için güzel bir haber...

Başarılar diliyorum...

.............. Resim

Resim

Profile bak  

İletiTarih: Sal Nis 22, 2008 9:12 am 

Ayla Karacan, Tuncay Balcı ile beraber Sayın Sabahat Akkiraz'a bağlama çalıyorlar sanırım..

Profile bak  

İletiTarih: Çar Nis 23, 2008 7:55 pm 

Ayla KARACAN Kimdir..

1981 yılında Aksaray Arif Sağ Müzik Okulunda ilk eğitimine başlayıp mezun olduktan sonra aynı okulda asistan olarak müziğe devam etti. 1988 yılında İTÜ TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUARI sınavlarını kazanarak eğitim sürecini Akademik olarak devam ettirdi.

Türk Halk Oyunları müzik düzenlemeleri yaparak yurt içi ve yurt dışında ekibi ile birlikte bir çok başarıya imza atmıştır. Aynı zamanda Kültür Bakanlığı ve Başbakanlık Halk Müziği seçici kurul üyesidir.

İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuar Lisans eğitimini “Bağlama da Konya tezenesinin Konya ezgileri üzerinde çözümlenmesi” adlı tezi ile tamamladıktan sonra 1995 yılında kendisine ait AYLA KARACAN MÜZİK MERKEZİ okulunun sahibi olmuştur. Öğrencileri ile birlikte yılın çeşitli zamanlarında konserler vererek eğitim çalışmalarını devam ettirmektedir. Aynı zamanda Ayla Karacan Müzik Merkezinden Devlet Konservatuarlarının çeşitli bölümlerine birçok öğrenci geçişini sağlayarak müzik eğitimlerini akademik olarak devam ettirmektedirler. Solo çalışmalarının dışında birçok sanatçıya Bağlaması ile sahne ve albüm çalışmalarında eşlik ederek stüdyo müzisyenliği yapmaktadır. Besteci tarafı da olan Ayla Karacan besteleri çeşitli sanatçılar tarafından albümlerde seslendirilmektedir.

Akademik eğitimini 2002 yılında İTÜ TÜRK MÜZİĞİ DEVLET KONSERVATUARI
açmış olduğu Lisans Üstü (Master) sınavlarına girerek “Çalgı Eğitim Yüksek” bölümünü kazanarak devam etmiştir. 2006 yılında "Bağlamada Mızrap Tekniklerinin Öğretiminde İcrayı Kolaylaştırıcı Unsurlar " adlı tez çalışması ile Yüksek Lisans eğitimini yüksek derece ile tamamlamıştır. Aynı zamanda kendi müzik okulu ile bağlantılı olarak yurt dışındaki müzik okullarında Bağlama Eğitimcisi ve jüri üyesi olarak çalışmalarını devam ettirmektedir.

2002 yılı sonunda OZAN DERGİSİ kuruluş çalışmalarında yer alarak Sanat Danışmanı olarak görev almıştır.

Profesyonel çalışmaları içerisinde fiili olarak Sn. Sabahat AKKİRAZ 'a bağlaması ile konserlerinde eşlik etmektedir.
2006 yılında Kültür Dostları Derneği’nde Ayla KARACAN Müzik Merkezi destekli bağlama çalışmalarına başlamış ve halen devam ettirmektedir.

Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 4 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Git: