Sistem saati: Cum Tem 04, 2008 8:41 pm

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 16 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Yayinlanan Video görüntülerindeki isim ve link ibareleri
İletiTarih: Cmt Arl 08, 2007 8:03 pm 

icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif
icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif

En son t11 tarafından, Pts Arl 17, 2007 2:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Profile bak  

Yeni Sayfa 1
 Ä°leti baÅŸlığı: Re: Yayinlanan Video görüntülerindeki isim ve link ibareleri
İletiTarih: Cmt Arl 08, 2007 8:33 pm 
Kullanıcı avatarı

İlk başlarda ben de sizin gibi düşünüyordum. Ama size katılmadığımı söyleyeceğim. Bir çocuğun bile yapabileceği bir iş olarak tanımladığınız görüntü hazırlama işi düşündüğünüz kadar kolay değildir. Tabii yaptığınız işe özen gösterirseniz.

Buradaki görüntü kayıtlarının hiç biri rastgele programlarla hazırlanmamıştır. Özellikle Ede abimizin kayıtlarının kalitesinde, görüntüye hiç rastlamadım.

Sizden ricam bizim kayıtlarımız niteliğinde bir görüntüyü bizimle paylaşmanızdır. Ayrıca koyduğumuz logolarda siz izleyenler düşünülerek eklenmiştir.

.............. Resim

Resim

Profile bak  

İletiTarih: Cmt Arl 08, 2007 8:36 pm 
Site Admin

Aynı nedenlerle televizyon logolarına da karşı çıkmalıyız. Ve tabii ki türküyü bölen reklamlara.
Hiçbir emek türküyü ikiye bölerek, araya reklam koyma hakkını vermez emek sahibine.
Özet:
Bu kapitalist dünyada, bir Internet kullanıcısının, bir Internet bağlantısıyla edinerek, istediği bir hizmeti bedava ve istediği biçimde alabileceğini düşünmesi yanılgı değilse nedir?

Profile bak  

İletiTarih: Cmt Arl 08, 2007 9:00 pm 

Anlasilmamisim, tüh tüh tüh.

Hülya Hanim,

Yazimin bir yerine odaklanmaniz üzücü. Ben yayinlanan video kalitelerinden bahsetmedim. Video görüntülerinin üzerine keyfi yazilarin eklenmesinden bahsetmistim. Rahatsiz edici buldugumu söyledim.

Ede,

Televizyon Logo´larinin varligina karsi cikmak apayri bir konudur, ayri bir tartisma basligi altinda incelenebilir.
TV yayini yapan kurulusun araya reklam koymak sureti ile yayinlari bölmelerini elestirmek de ayri bir konudur. Ayrica tartisilabilir.

Kapitelist olarak nitelendirdiginiz Dünya´da, bir internet baglantisindan bir yayini istedigi sekilde edinme istegi yanilsama degildir. Bir "istek" dir. Keza yanilsama olarak düsünüyorsaniz, yayin yeriniz ya da siz Kapitelizm´in bir parcasisiniz.. Bu isi bir cikar, gelir elde etme ugruna yaptiginizi gösterir. Hos ben göremedim.

Sizler Tv kuruluslarina kizdiginiz icin mi, kizdiginiz seyden yaparak karsilik veriyorsunuz ?

Yapmayin lütfen Kapitelizm´i bari buralara sokmayalim.

Yanlis anlasilma var saniyorum. Umuyorum ki yazdiklarim dogru anlasilacaktir.

Profile bak  

İletiTarih: Cmt Arl 08, 2007 9:21 pm 
Kullanıcı avatarı

Resim

Buradaki durum Ali Abi' nin ne demek istediğinin en güzel örneğidir.

Ben sizi gayet iyi anladım. Uzun ve kısır tartışmalara girmemizin bir anlamı yok. Biz çok fazla miktarda üzerine kendi sitelerinin adını eklemiş olan paylaşım siteleriyle görüntülerimizi paylaştık. Bundan sonra ben kendi adıma daha fazla paylaşmak istemiyorum.

Yazının tamamına söyleyebilecek çok şey şeyim var. Sadece çok rahatsız edici bulduğum aşağıdaki bölümüne cevap yazdım.

Alıntı:
Hic tanimadigimiz yüzünü bile görmedigimiz birileri kalkiyor bunlari kendi digital tv karti ile birileriyle paylasmak adinakayit edip yayinliyor. Buraya kadar güzel. Bir de sagdan soldan buldugu bir cocugun dahi rahatca kullanabilecegi bir video düzenleme araci ile kendine bir hak gibi gördügü, baskalari ile paylasacagi video´nun üzerine ya site ismi ya da takma ad koyarak hoplayan ziplayan yazilar ekliyor.

Bir forumda görmüştüm. Çok doğru bir şey açıklıyormuş gibi, kanal logolarını ve bizlerin eklediklerini nasıl okunmaz hale getirilebileceğini anlatıyorlardı.

Hoplayan zıplayan yazıların bu yüzden çok işlevsel olduğunu düşünüyorum. Kamufle edilmeleri zor oluyor. Hatta mümkün olmuyor.

Eleştiriniz için teşekkürler. Ancak benim kayıtlarım logolu olacaktır.

.............. Resim

Resim

Profile bak  

İletiTarih: Cmt Arl 08, 2007 9:36 pm 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Foruma birisi üye oluyor ve ilk mesajıda videoların üzerine logo eklemeyin oluyor.
Özellikle bundan 1 ay önce youtube'da bir çok kişiyi bizim hazırladığımız videoları sahiplenmeleri üzerine uyarı mesajı atmamdan sonra gelmeside bu mesajın ayrı bir tesadüf.
ArkadaÅŸ ne diyor ?
"Birak yayinlasin arkadasim birak, senin amacin paylasmak degil mi ?"

Bende sana oldu baÅŸka derdin diyorum ?
Ya da şöyle sorayım sen çok akıllımısın ?
Biz logosuz hazırlayalım sen artık hangi sitenin sahibiysen üzerine kendi sitenin logosunu ekle yayınla.
Ne güzel dünya dimi.
Videoyu hazırlayanın emeği çok az değil mi ?
Video'yu kessin,reklamları, konuşmaları ayıklasın daha sonra onu riplesin birde üzerine upload etsin.
Ve bunu Türkiye şartlarında yapsın.
Video'nun üzerine bir logo eklemiş ki bizim logolarımızın neredeyse %70'inde logo videonun başında ve çok kısa sürüyor.
ArkadaÅŸta onuda eklemeyin desin.
BaÅŸka emrin ?
Senin samimiyetine kesinlikle inanmıyorum.
Bundan sonra yazacağın mesajlarıda özellikle takip edeceğim.
Umarım provakatif bir şeylere rastlarım.

Resim

Profile bak  

İletiTarih: Cmt Arl 08, 2007 9:47 pm 

Ayrıca; uyardığımız site yöneticileri hatalarını kabul edip, videolarını düzelteceklerini söyledikleri halde düzeltmeyip üyeliğimi iptal etmişler.
Bu siteye mesaj göndermemle bu arkadaşın üyeliği aynı zamana denk geldi. Bu bir tesadüftür umarım.

Ehlibeyt Aşkıyla,Manaya girdik,

.

Resim

Profile bak  

İletiTarih: Cmt Arl 08, 2007 10:30 pm 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

t11 yazdı:

Illana benim yazim gözüksün derdi olan var ise, video baslamadan önce bir kac sn öncesinden siyah ekran bir frame gecin oraya ekleyin ne ekleyecekseniz.

Video başlamadan ekleyelim ki orayı daha kolay kesin dimi ?
Böylece videoların başlarıda eksik kalmaz.
Hoş sizin müziklede pek ilginiz yok türkünün 10 saniye ileriden başlamasıda çok bir şey değiştirmez.
Ama olmuÅŸken temiz olsun diyorsun.
Rahatsız oluyorsan üzerinde delidervis.net yada delidervis.com logosu olan hiç bir videoyu izleme arkadaşım.
Görmediğin şeyden rahatsız olmazsın.
Benide rahatsız etme.
Zira mesajını okuduğum andan beri çok sinirliyim ...

Resim

Profile bak  

İletiTarih: Cmt Arl 08, 2007 10:36 pm 
Kullanıcı avatarı

Kerem Arda yazdı:
Foruma birisi üye oluyor ve ilk mesajıda videoların üzerine logo eklemeyin oluyor.
Özellikle bundan 1 ay önce youtube'da bir çok kişiyi bizim hazırladığımız videoları sahiplenmeleri üzerine uyarı mesajı atmamdan sonra gelmeside bu mesajın ayrı bir tesadüf.

Kesinlikle..

Profile bak  

İletiTarih: Sal Arl 11, 2007 1:58 pm 

Kerem Arda ve hic´e ! digerlerini tenzih ederim.

O müthis bilgi birikimi, olaganüstü sezebilite, internet in sadece kendi cevreleri etrafinda döndügünü zanneden asmis kisiler, eyvah ki beni tespit etmisler hemen kaciyorum. Görevi diger ajanlara devrediyorum.

Milyonlarca forum ve milyarlarca insanin bulundugu ortamda kücük önemsiz noktalari ilk ve son kere selamlar, öylesine ugramis oldugum bu nokta´dan diger kumsallara sehir ederim.

Profile bak  

İletiTarih: Sal Arl 11, 2007 2:49 pm 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

t11 yazdı:
öylesine ugramis oldugum bu nokta´dan diger kumsallara sehir ederim.

İsabet olur ...

Resim

Profile bak  

İletiTarih: Sal Arl 11, 2007 3:27 pm 
Kullanıcı avatarı

t11 yazdı:
öylesine ugramis oldugum bu nokta´dan diger kumsallara sehir ederim.

UÄŸurlar Olsun
...

Kuddusi

Profile bak  

İletiTarih: Sal Arl 11, 2007 5:17 pm 
Kullanıcı avatarı

Güle güleeeeee.......

Profile bak  

İletiTarih: Sal Arl 11, 2007 7:04 pm 
Kullanıcı avatarı

ne olur gitme aglatacaksın

Profile bak  

İletiTarih: Sal Arl 11, 2007 7:11 pm 
Kullanıcı avatarı

Kimler geldiiiiiiii kimler geçtiiiii hiç birisiiii senden daha hızlı değildiiiiiiiiii

Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 16 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Git: