Sistem saati: Cum Tem 25, 2008 12:44 pm

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Bu konu kilitlenmiÅŸtir, iletilerinizi düzeltemezsiniz ve cevap yazamazsınız.  [ 5 ileti ] 
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Re: tekrardan selmalar
İletiTarih: Pzr Åžub 24, 2008 1:28 pm 
Kullanıcı avatarı

tamam hemşerim yazılerin silinir merak etme bu sitede deniz gezmişlerden mahır çayanlardan devrimcilikten bahsedildi kimsede rahatsiz olmadı siz kürt halkının ezilmesinden bahsediyorsunuz ve birine sayın diyorsunuz sizim m-h-p den ne farkınız kaldı ha kürt miliyetçiligi ha diyer miliyetçiligi ne fark eder diyebiliyormusunuz bu topraklar üstünde yaşiyan halkların kardeşligi diye belki bazı insanlar saggı ile karşilar ama bu yazı yeri ve zamanı deyildi siz gidin kendinize kürt miliyetçiligi yapan bir site bulun kendinize saygılar

Profile bak  

Yeni Sayfa 1
İletiTarih: Pzr Åžub 24, 2008 1:30 pm 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Cemal bey burası tek tip düşünce, tek tip insan modelinin uygulanacağı en son yerdir.
Ama takdir edersiniz ki burası bir siyasi tartışma platformuda değildir.
Halk müziği üzerine, halkların müzikleri üzerine bilgilerin bulduğu konuların tartışıldığı sitemize eğer siyaset sokarsak burada oluşturmaya çalıştığımız hoş görü ortamınında zedeleneceği aşikardır.
Bugün sizin yazınıza karşılık vermek isteyen farklı siyasi fikirleri olan arkadaşlarda olacaktır.
Tecrübeyle sabittir ki bu tartışmalar hiç bir zaman istenilen düzeyde yapılamamıştır.
Toplum olarak hepimizin hassasiyetleri vardır özellikle bu dönemde bu hassasiyetlerin üzerine çok fazla gitmememiz gerektiği inancıdayım.
Şiirlerinizi Türkçe,Kürtçe ya da Ermeni'ce burada yayınlayabilirsiniz.
Sanatın dili olmadığı inancını taşıyoruz.
Sevgiler ...

Resim

Profile bak  

İletiTarih: Pzr Åžub 24, 2008 2:35 pm 
Kullanıcı avatarı

Bütün kültürler yaşamalıdır..Yaşatılmalıdır..Faşizanca yaklaşımlar her zaman bu düşüncenin karşısında olmuştur..Toplumlar savaşın içine itilmiştir..Bir çok kıyımlar olmuştur..Düşünceleri savunmanın ya da dillendirmenin yanlış bir şey olduğunu kimse söyleyemez..Cavit amcanın söylediği gibi Deniz'ler Mahir'ler herzaman hassasiyetle gündeme getirilmiştir..Kimsede rahatsız olmamıştır..Böyle bir dönemde yazınızın sakıncalı görülmesini anlayışla karşılamalısınız..

Halk müziğimizi diğer tarzlardan ayıran en büyük özellik halkın dili olmasıdır..Pirsultan'ın Hınzır paşa zulmune karşı koyuşu,yüreğinde derin bir yara oluşu ozanlığının ateşi olmuştur..Bir çok ozanı örnek göstermek mümkün bu konuda..Demek ki salt müzik anlayışından ve kültür anlayışından farklı olarak zulmün karşısında kavganın içinde yüreğiyle kalemiyle asılmak,yüzülmek,hapislerde çürümek,yanmak pahasına da olsa haykırmayı bilmişiz..Yeri gelince mutlaka tartışılır fikirler sunulur..Kimse rahatsız olmaz..Ama bunu daha duyarlı birşekilde önce nabız yoklayarak yapmalıyız ki uçurumlar uzamasın..

Profile bak  

İletiTarih: Pzr Åžub 24, 2008 11:39 pm 
Kullanıcı avatarı

Cemal bey sadece bir yazınızı sildim. Tamamını değil. O yazınızın da aslı bende duruyor. Bunun nedenini arkadaşlarım da açıklamışlar.

Özel mesajla da size yazmıştım.

'' Çok uç noktalarda olmamak koşulu ile her türlü yazıya yer var tabii ki :)''

'' Uç noktalardan kastım tahrik edici olmamasıdır yazıların. '' diye...

Burada yasakçı zihniyet olduğu konusundaki fikrinize hiç katılmıyorum. Kürtler zaten uç noktalardaki söylemler ve eylemler nedeniyle yeterince zarar gördüler, bir zarar da biz vermeyelim.

.............. Resim

Resim

Profile bak  

İletiTarih: Pts Åžub 25, 2008 2:06 pm 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Üyeyi ve tüm iletilerini sildim.
Konu kilit.

Resim

Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Bu konu kilitlenmiÅŸtir, iletilerinizi düzeltemezsiniz ve cevap yazamazsınız.  [ 5 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Git: