Sistem saati: Çar Tem 09, 2008 4:15 am

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 12 ileti ] 
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: TURAN ENGİNİ KAYBETTİK
İletiTarih: Pzr Tem 23, 2006 2:45 pm 

arkadaşlar trt sanatçısı TURAN ENGİNİ KAYBETTİK yarın saat 11 de harbiye trt nin önünde cenazesi kalkacak törenle herkezi bekliyorum trt gençlik korosu olarak ........................tekrar başımız sağ olsun

Profile bak  

Yeni Sayfa 1
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: Pts Tem 24, 2006 7:30 am 
Kullanıcı avatarı

Allah rahmet eylesin, gerçekten usta bir yorumcuydu, başımız sağolsun...

Profile bak  

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: Pts Tem 24, 2006 5:28 pm 

konuşuyoruz ya hane halk müziği herşeyimiz hal müziği bu adamlr ayesinde buradaydı her dakka oradaydım ama bu çok konuşan çok güzel söyleyen arkadaşlardan hiç kimseyi göremedim bu beni çok üzdü. TURAN ENGİN i son yolculuğunda genç nesilden kimseyi göremedim bu bir sitemdir arkadaşlar..........hep konuşuyoruz yok halk müziği şöyledir yok böyle olması gerek bunları yazarım konuşmalarda gelir şuraya vefat haberini yazdım bir kişi cvp yazmış ...........gerisi hjiç bakmamıştır bile çokkötü .........hoca kaybettik koskoca bir çınarrrrrrrrrrrrrrrr.............allah rahmet eylesin................

Profile bak  

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: Pts Tem 24, 2006 7:52 pm 

Başımız saolsun...

Profile bak  

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: Pts Tem 24, 2006 9:14 pm 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

arpejJj öncelikle yazdıklarını anlamak gerçekten çok zor.
Türkçe'yi çok kötü kullanıyorsun.
Nedense her mesajında da kendini övüyorsun o yüzden tarzın antipati yaratıyor.
Orada olman tabiki güzel bir şey ama "her dakika oradaydım" cümlesi göze batıyor.Buraya bir yorum yazıp yazmamak Turan Engin için üzülüp üzülmediğizin göstergesi değildir.
Halk Müziğinin güzel olan yanı nedir biliyormusun alçakgönüllülük,mütevazilikdir.
Umarım bunun farkına varırsın ...

Resim

Profile bak  

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: Pts Tem 24, 2006 10:16 pm 
Kullanıcı avatarı

arpejJj yazdı:
konuşuyoruz ya hane halk müziği herşeyimiz hal müziği bu adamlr ayesinde buradaydı her dakka oradaydım ama bu çok konuşan çok güzel söyleyen arkadaşlardan hiç kimseyi göremedim bu beni çok üzdü. TURAN ENGİN i son yolculuğunda genç nesilden kimseyi göremedim bu bir sitemdir arkadaşlar..........hep konuşuyoruz yok halk müziği şöyledir yok böyle olması gerek bunları yazarım konuşmalarda gelir şuraya vefat haberini yazdım bir kişi cvp yazmış ...........gerisi hjiç bakmamıştır bile çokkötü .........hoca kaybettik koskoca bir çınarrrrrrrrrrrrrrrr.............allah rahmet eylesin................

Rahmetli
bu şekilde anıldığını görseydi???
Blue_Colorz_PDT_13

bir fikir beyan edilmez

Resim

Profile bak  

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: Sal Tem 25, 2006 7:03 am 

bursa kendimiğ övmüyorum şunuda anlıyorum ki sitede 2 yada 3 kişi hep birbirine destek vererek diğer kişileri sanki altta bırakmaya çalışıyor yane bariz belli, sen işine geldiği gibi okumaya çalışıyorsun cenazeye gitmekle insan kendini övermi ya nasıl bir bakış açısı bu yane bunu söylemek çok kötü nerden ne çıkarmışsın, ben diyorum keşke bizim genç nesildende birilerini görebilseydik ama sen yok kendini övüyorsun yok türkçeyi yanlış kullanıyorsun helal olsun ki bu cevabı ya sadece cevap yazmak olsun diye yazmışsın ..........başkaları yazabilirdi bunuda ........benim orada anlatmak istediğim bu kadar çok şey düşünen arkadaşlarla bir aradayız tabiki çogunun işi var gücü var kimide benim gibi öğrenci ...ama cenazeye gelienemey bilir normal kimlerin gelmesi gerekken gelmediler ama en azdından şuraya şu başlık altına şu koskoca bi çınar için turan engin için iki cümle yazılırdı .neyse sorun etmemek gerek kusura bakmayın ben bu şeyleri kaldıramıyorum saolun genede kırdıysam özürdilerim... Blue_Colorz_PDT_13

Profile bak  

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: Sal Tem 25, 2006 7:16 am 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Yazdıklarını yine 2 sefer okuduktan sonra anladım.
Yaşının biraz ufak olduğunu düşünüyorum ondan bu tarz tepkiler veriyorsun galiba.
Birilerini alta almaya çalışacağımıza siteden banlarız üyeliğinide sileriz olur biter.Ama öyle bir niyetimiz tabiki yok, zaten öyle bir niyetimiz olsa burayı herkese açık yapmaz aramızda takılırdık dimi.
Not : Yazı yazdıktan sonra hemen gönderme, önizlemesine bak tekrar gözden geçir, hangi cümleler hatalı olmuş kontrol et nerede imla eksik bak sonra gönder.Böylece bizde yazdıklarını daha iyi anlayabilelim ...

Resim

Profile bak  

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: Sal Tem 25, 2006 7:31 am 

yaş 19 nerdeyse 20 ye girecegim abi taktın, yazıda anlatmak istediğim açık ya gerçi benim için sorun değil bu konuyuda tartışmaya gerek yok, bide ben yöneticilerin msn yada herhangi bir konuşma adreslerini göremiyorum kullanmadığınızdanmı yok acaba

Profile bak  

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: Sal Tem 25, 2006 1:02 pm 
Kullanıcı avatarı

Foruma ilk açtığın konu ve ilk mesajlarını hatırlatmak isterim ;

http://www.delidervis.net/viewtopic.php?p=48432#48432

arkadaşım lütfen biraz daha olgun ve soğukkanlı yaklaş olaylara

bir fikir beyan edilmez

Resim

Profile bak  

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: Çar Tem 26, 2006 6:11 pm 
Site Admin

arpejJj yazdı:
yaş 19 nerdeyse 20 ye girecegim abi taktın, yazıda anlatmak istediğim açık ya gerçi benim için sorun değil bu konuyuda tartışmaya gerek yok, bide ben yöneticilerin msn yada herhangi bir konuşma adreslerini göremiyorum kullanmadığınızdanmı yok acaba

İnsanların çok yazım hatası yapma nedenlerinden biri de, MSN'de yazışma olabilir mi?

Profile bak  

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: Çar Tem 26, 2006 7:35 pm 
Kullanıcı avatarı

Bence daha da önemlisi az okuyan ya da hiç okumayan bir nesil geliyor.
Düzenli olarak kitap okuyan bir kişi artık aşina olur yazım kurallarına.Ayrı yazılması gereken bağlaçları ayrı yazar,kelimeleri seçerken dikkat eder,hatta otomatik olarak yapar bunları bir süre sonra göz alışkanlığından.
Yeni türeyen internet dili de bu eksikliği çoğaltıyor tabiî."Slm","mrb","eyw","thx" vesaire gibi türedi hitaplar,zaten günden güne eriyen dilimizi iyice sulandırıyor.Bir de sanki dilimiz kifayetsizmiş gibi ,(afedersiniz) dünyanın en kabız dillerinden kelimeler,tanımlar ekleniyor her geçen gün.Tatlısu aydınlarımız da çok sevdikleri için bu kelimeleri,gençler de sanıyorum onları örnek alarak bunu aydın olmanın gereği addedip,sarılıveriyorlar bu uyduruk kelimelere.

YaÅŸar Kemal

Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 12 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Git: