Sistem saati: Cmt Tem 05, 2008 10:10 pm

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 1 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Adile Yargı
İletiTarih: Cum Mar 21, 2008 8:59 am 
Kullanıcı avatarı

Resim

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

1977 Kayseri-Sarız doğumluyum. Çocukluğumun büyük bir kısmı Ankara’da geçti... İlköğrenimimi Ankara' nın ardından Balıkesir'de tamamladım. Balıkesir Lisesi’nden mezun olana kadar ailemle beraber orada yaşadım.

Bu süre içerisinde de okul koroları ve Balıkesir Folklor Araştırma Derneği’nde (BAFAD) amatörce müzik çalışmalarına devam ettim.

1995 yılında İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı’na girerek müzik eğitimime başladım. Konservatuvar’ın Temel Bilimler Türk Halk Müziği Anasanat Dalı’ndan “Popüler Müzik–Kültür ve Halk Müziği’ne Etkileri” başlıklı bitirme tezimi vererek 2001 Kış Yarıyılı’nda mezun oldum.

Bu arada uzun süren bir çalışmaya ortak olduğum ve solisliğini yaptığım “Grup Dost Ezgi” ile Türkiye’nin değişik bölgelerinde ve yurtdışında konserler verdim. İlk solo albümüm olan ve geçtiğimiz günlerde “Metropol Müzik” etiketiyle çıkan “Seyr-i Alem”le müzikseverlerle buluştum.

Albüm çalışmalarına devam ettiğim sırada tanıştığım Orient Expressions’ın “Divan” albümünde “Kerkük Divanı” adlı türküyü ve yakın zaman önce yitirdiğimiz Tuncay Akdoğan’ın “Bir Nehir ki Ömrüm” adlı albümünde “Yarın Çok Geç Olacak” isimli Akdoğan bestesini seslendirdim.

Yaptığım bu gibi tüm çalışmalardan edindiğim müzik fikrini doğru bir müzik cümlesine dönüştürebilmek ve arayışımın özgün bir çalışma olabilmesi için müzikal seyrime devam ediyorum.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Profile bak  

Yeni Sayfa 1
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 1 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Git: